Ons gastenboek

Hoe heeft u de samenwerking met UitvaartHuijs Van Dommelen ervaren? Is de uitvaart daadwerkelijk naar wens uitgevoerd? Wij willen uw ervaringen graag horen. Uw mening is voor ons belangrijk, wij zijn daardoor in staat onze dienstverlening verder te verbeteren.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
140 berichten.
Carolien Wiggers - de Kort schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter Rianne en Jos Bedankt voor de rust en de warmte in deze kille tijd. Het afscheid van ons pap is dankzij jullie professionaliteit een goed begin geweest van onze rouwperiode. De rust en de warmte die jullie uitstralen heeft ons goed gedaan. Peter bedankt voor de mooie dienst in het crematorium. We hebben gemerkt dat je echt betrokken was en vooral veel hebt geluisterd naar al onze verhalen. Je zal vast meer dan eens met piepende oren naar huis zijn gegaan. Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen onder andere omstandigheden. Maar mocht het zo zijn dat we elkaar weer treffen vanwege een afscheid dan weten wij dat dat in goede handen is. met vriendelijke groet Carolien Wiggers - de Kort "
Jose Uittenbogerd schreef op 25 februari 2016
"Geachte heer Huijs beste Peter Langs deze weg zeg ik je Dank Je Wel voor de goede begeleiding en verzorging van de crematie van mijn man en onze papa. Ik en de kinderen hebben de dagen van afscheid nemen als 'warm' en 'bijzonder' ervaren. We gaan met ons vieren verder met John in ons hart. Hartelijke groet Jose Uittenbogerd en kinderen"
Yvonne Elshout- Sikkers schreef op 25 februari 2016
"Lieve Peter en Rianne: Wij hebben ons zo op ons gemak gevoeld bij jullie en vinden het oprecht fijn dat Geert z'n laatste ""thuis"" bij jullie heeft gehad. Jullie hebben ons goed aangevoeld en daardoor ook goed aangevuld bij het vormgeven van het afscheid van Geert. Het is 'n mooi geheel een emotioneel en heel persoonlijk afscheid geweest. Vrijwel alle aanwezigen tijdens het afscheid hebben ons dit compliment gegeven en wij geven dit dus ook graag aan jullie door!!!!! Zonder jullie was dit niet gelukt!! Heel erg bedankt voor alles!!!!! Yvonne Sander en Lieke Karin en Nicole en Ivo & Tess."
Harry Eijgelshoven schreef op 25 februari 2016
"Hallo Peter Nogmaals onze heel heel hartelijke dank voor jullie fantastische begeleiding rondom het overlijden van tante Cis. Wij hebben jouw persoonlijk afscheidswoord in het crematorium bijzonder op prijs gesteld. Iedereen was hiervan zeer geroerd. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groeten Harry Eijgelshoven"
Karin Brok schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter en Rianne Ik wil jullie namens ons hele gezin nog hartelijk danken voor alle goede zorgen! We hebben veel complimenten gekregen over de dienst die ook mede door jullie perfect is verlopen. Het stukje wat ik voor heb gelezen voor mijn moeder heb ik kunnen doen dankzij jou Peter jij hebt me er doorheen gesleept. Ook daarvoor bedankt dat was erg belangrijk voor mij! Wij zullen jullie zeker 1raden bij mensen die de steun ook nodig hebben."
Simone van der Velden schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter en Rianne Op de eerste plaats de allergrootste complimenten voor de verzorging opvang rondom en de uitvaart van Gerard van der Velden. Het was geheel naar onze wens een mooi afscheid van onze spil in het gezin. Wat een warmte en medeleven hebben wij van jullie mogen ontvangen tijdens het afscheid van mijn man onze pa en onze opa. Altijd konden wij terecht als wij nog even wilden komen kijken. Jullie zijn een grote steun geweest in deze moeilijke tijd. Perfect ook dat jullie een aantal dingen zo goed aanvoelen en veel dingen werden geregeld zoals wij dat graag wilden. ""Maak je niet druk komt allemaal goed"" zei je en inderdaad het kwam allemaal goed! Perfect gewoon. We hebben veel complimenten mogen ontvangen van mensen die bij de begrafenis aanwezig waren en wij hebben gezegd dat de begeleiding vanuit jullie daar het grootste gedeelte aan heeft bijgedragen. Nogmaals heel hartelijk dank Simone van der Velden Sandra Petra Willem Henk en Alicia "
Fam. van der Sanden schreef op 25 februari 2016
"Hallo Peter en medewerkers Ik wil jullie namens de kinderen en kleinkinderen maar vooral ook namens mijn moeder hartelijk bedanken voor de goede zorgen voor tijdens en na de crematie. Jullie weten door de jarenlange ervaring precies waar je aan moet denken zodat wij dat allemaal niet hoefden. Nomaals onze hartelijke dank voor alles. Ook voor Marianne natuurlijk want die heeft ook haar steentje bijgedragen."
Ton van Son schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter en Rianne Ik wil jullie mede namens mijn zussen Bea en Marita oprecht dankzeggen voor de correcte en ondanks de omstandigheden toch prettige en stijlvolle wijze van regelen begeleiden en samenwerken. Als je als echtpaar maar ook als bedrijf op deze wijze mensen kunt en mag bijstaan in een toch vervelende en droeve periode mag je trots zijn dat je als mens en bedrijf iets wezenlijks voor een ander kunt en mag betekenen. Ik denk dat dat ook de drijfveer voor jullie handelen is. Ik hoop dat nog vele anderen in de naast toekomst van jullie goede zorg en begeleiding gebruik mogen maken. We zullen elkaar nog wel eens tegenkomen. Met vriendelijke groet Ton van Son "
Peter van Ieperen schreef op 25 februari 2016
"Geachte heer Huijs Beste Peter Op de eerste plaats de complimenten voor de verzorging opvang rondom en uitvaart van Diny vd Laak. Het was geheel naar onze wens een mooi afscheid van ons (schoon)moeder. Perfect ook dat je een aantal dingen heel goed aanvoelde en veel dingen stilzwijgend werden geregeld zoals wij dat wensten. We hebben veel complimenten mogen ontvangen van mensen die bij de uitvaart aanwezig waren en hebben gezegd dat de begeleiding vanuit jullie organisatie daar voor het grootste gedeelte aan heeft bijgedragen. Nogmaals bedankt ook namens Helma en John Peter van Ieperen "
Alice van Helvoort schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter Huijs Nog bedankt voor de foto's. Tevens wil ik jullie nog bedanken voor het perfect regelen van alle zaken rondom het overlijden en de uitvaart van vader. Dat heeft ons een geweldig goed gevoel gegeven. Met vriendelijke groet Alice van Helvoort"
Familie Brands schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter Het is moeilijk in woorden uit te drukken hoe dankbaar we je zijn. We vonden de uitvaart echt prachtig en precies geregeld zoals wij dat wilde. We willen je bedanken voor je steun en wijze raad. Dank je wel dat je er in deze moeilijke tijd voor ons was. We willen ook je collega's bedanken voor de goede verloop van de uitvaart. Met vriendelijke groet Jannie Tamara en Samantha Brands"
Frank Schilders schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter en Rianne Ik wil jullie beiden -ook namens Leny en de kinderen -hartelijk bedanken voor al jullie goede zorgen met betrekking tot de uitvaart. Wij hebben het ervaren als een warm geheel en jullie hebben het perfect geregeld en derhalve onze complimenten. groeten Frank "
Thea van Noort schreef op 25 februari 2016
"Ik wil nog even zeggen dat wij zeer tevreden over jullie zijn en ook de reacties van familie vrienden en kennissen waren vol lof over jullie. Dus bedankt voor alles ook namens Giel en mijn zus en broer. Thea van Noort"
Familie Geerken schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter Wij zijn zeer tevreden over jullie 1pak werkwijze en begeleiding bij de crematie van onze moeder en Oma Jeanne Lambermon op 19 december jl. Vanaf de eerste handdruk op de dag van haar overlijden tot en met de afhandeling van de facturatie heeft bij ons als familie een zeer professionele en vooral prettige menselijke indruk achtergelaten. Samen met jullie hebben we haar een waardig en mooi afscheid gegeven daar zijn we jullie oprecht dankbaar voor. Met vriendelijke groet Robert Geerken"
fam. Ankoné schreef op 25 februari 2016
"Hallo Peter en Rianne Wij willen jullie langs deze weg nogmaals bedanken voor jullie inzet rondom het overlijden van mijn man ons pa en opa: Tinie Ankoné. Jullie betrokkenheid warmte en begrip hebben wij als prettig en een enorme steun ervaren. Dit is een visitekaartje voor jullie bedrijf wij zullen dit zeker verspreiden. Succes verder. Sjan Ankoné & familie "
Marianne van Hulten schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter en Rianne Een nieuwe naam 'n zeer passend logo en de gastvrije uitstraling die ik al gewend was maar die toch iedere keer weer heel speciaal is. Net als onze samenwerking; warm vertrouwd en met elkaar gaan voor het beste. Voor jullie 'n kroon op bijna 10 jaar vakmanschap Proficiat !! Natuurlijk ook de felicitaties voor jullie ""leermeesters"" Jos en Dick. Nogmaals van Harte en ga zo door. Hartelijke groeten Marianne van Hulten woorddienstbegeleidster"
Anneke Hagen schreef op 25 februari 2016
"Lieve Rianne en Peter. Wat een warmte en en medeleven hebben wij van jullie mogen ontvangen tijdens het afscheid van mijn vader en man. Jullie zijn een grote steun geweest in deze moeilijke tijd. Wij als team zijn jullie zeer dankbaar hiervoor. Jullie zijn toppers ! ANNEKE TANJA ANNET en TIM."
Praktijk Verloren Verleden schreef op 25 februari 2016
"Hallo Peter en Rianne Wij willen jullie complimenteren met jullie prachtige site en jullie warme sfeervolle uitstraling van het ""UitvaartHuijs"". Graag willen wij jullie bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze praktijk. Wij wensen jullie veel succes met jullie onderneming. Met vriendelijke groet Praktijk Verloren Verleden José Janssen en Elles de Wilt"
Fam. Spee schreef op 25 februari 2016
"Onze oprechte dank voor de wijze waarop u ons als gezin heeft begeleid bij het verlies en afscheid van mijn dierbare man Harrie Spee. Respectvol warm in alle rust en de tijd nemend. Wij kijken terug op een prachtig warm afscheid wat ons zal helpen samen verder te gaan. Fam. Spee te Drunen"
Ton van Raaij schreef op 25 februari 2016
"Hallo Peter en Rianne Het ziet er echt perfect uit helemaal in de stijl die bij jullie past. Tot in de puntjes verzorgd.Ik hoop nog veel en vaak met jullie te mogen samenwerken. Groetjes Afscheidbegeleiding Ton van Raaij Boxmeer"