Ons gastenboek

Hoe heeft u de samenwerking met UitvaartHuijs Van Dommelen ervaren? Is de uitvaart daadwerkelijk naar wens uitgevoerd? Wij willen uw ervaringen graag horen. Uw mening is voor ons belangrijk, wij zijn daardoor in staat onze dienstverlening verder te verbeteren.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
135 berichten.
familie Burghouts heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter en Rianne Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de persoonlijke aandacht en begeleiding die wij van jullie gekregen hebben bij het overlijden van onze Jac. Het is voor ons allen een speciale ervaring geweest en wij vinden het fijn dat jullie ons zo goed geholpen hebben. Wij hebben veel positieve reacties gekregen over de crematie en het afscheid. Alles was naar wens geregeld. Onze dank hiervoor. Hartelijke groeten familie Burghouts"
KaMa van Drunen heeft geschreven op 25 februari 2016
"Wij Mandy en ikzelf willen ook een bericht plaatsen op jullie site. Beide hebben wij het als prettig ervaren wanneer jullie bij ons over de vloer kwamen. Het luisterd oor de wensen van ons beide en de rust zullen we altijd waarderen. Het heeft erg mee geholpen aan dit onwerkelijke verlies. Bedankt voor alles. Karin en Mandy van Drunen"
Sigrid de Bonth heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter Nu we een paar dagen verder zijn wil ik je toch even een berichtje sturen om onze dank uit te spreken. Vanaf het moment dat ik je belde dat mijn vader overleden was t-m de condoleance bijeenkomst bij Wijnand van Delft hebben we kunnen rekenen op jouw steun en hulp. Dit heeft voor ons allemaal heel erg veel betekend en het voelde goed om in deze afschuwelijke week iemand te hebben op wie we konden terugvallen en die onze vragen kon beantwoorden. Je hebt ons toch een zekere rust gegeven afgelopen week en het leek alsof we je al jaren kenden en jij ons. We hebben heel veel reacties gekregen op de hele uitvaartplechtigheid en het feit dat alles zo goed geregeld was. Dat is dus mede aan jou te danken. Dus ook namens mijn moeder en broer heel hartelijk dank voor je goede zorgen. Groet Sigrid de Bonth "
Jan en Diny van Hooft heeft geschreven op 25 februari 2016
"Dank je wel Peter voor het mooie gedicht en de steun die jullie ons gegeven hebben in deze moeilijke dagen. Ook dank aan Rianne en Cor. Bedankt groeten Jan en Diny van Hooft"
Anneke van Son - Stevens heeft geschreven op 25 februari 2016
"Rianne en Peter Dat je bij het overlijden van mijn vader ook een persoonlijke condoleance aan mij hebt gestuurd waardeer ik erg. Bedankt voor jullie goede zorgen ook namens mijn familie. Vooral voor Sander Aarts die voor jullie waargenomen heeft. Hij heeft alles perfect geregeld en voelt prima aan hoe hij de betrokkenen een goed gevoel kan geven over hun beslissingen in een verdrietige situatie. Groeten Anneke van Son - Stevens "
Marianne Dubbelman heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Corine Cor Peter en Rianne Morgen is het een week geleden dat de crematie van mijn vader Arie Dubbelman heeft plaats gevonden. Ik wil jullie hartelijk danken voor de warme en kundige begeleiding die jullie mijn moeder broer en mijzelf geboden hebben. De deskundigheid en respectvolle manier van omgaan met ons en het neerzetten van een mooi afscheid voor mijn vader werd gewaardeerd door ons maar ook door de mensen die er van getuige mochten zijn. Nogmaals dank vooral ook voor Corine voor [ook letterlijk] het steuntje in de rug op moeilijke momenten hartelijke groet Marianne Dubbelman "
Ad en Marja van Korven heeft geschreven op 25 februari 2016
"Dag Peter en Rianne Wij kijken met verdriet maar ook met tevredenheid terug op een respectvol en waardig afscheid van vader gisteren. Het zijn voor ons een aantal hectische dagen geweest maar mede door jullie belangrijke rol hierin hebben wij dit gezamenlijk toch goed voor elkaar gekregen! Onze dank hiervoor aan jullie beiden aan cor en aan alle betrokken medewerkers. Wij hopen jullie binnenkort wel weer een keer te ontmoeten maar dan bij voorkeur in andere omstandigheden. Mede namens Tiny en Lia Mieke en Bert Jans en haar kinderen. Ad en Marja "
Joni Schuurmans heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter Rianne en Cor als eerste bedankt voor alle goede zorgen. Het is gelopen zoals oma gewild zou hebben. Wij hebben hier niet meer woorden voor nodig het is top!! Dankjewel Peter dat Roy en ik heel het proces van voor naar achter mee hebben mogen maken dit is iets om nooit te vergeten. Daar putten wij als familie Schuurmans heel veel kracht uit. Nogmaals dankjewel ook voor Rianne. Groetjes Ger Anja Roy en Joni Schuurmans "
jan en marijke luijben heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter en Corine Hartelijk dank voor de goede verzorging van de crematie van ons moeder. Corine heeft ons in deze moeilijke dagen veel warmte en rust gegeven. Nogmaals bedankt."
John Muskens heeft geschreven op 25 februari 2016
"Dag Peter Graag wil ik je nogmaals dank betuigen voor de mooie wijze waarop je de uitvaart van H. Muskens hebt georganiseerd. Mijn zoon vertelde me na afloop dat jouw woorden bij de afsluiting het meest zeggend zijn geweest. Dank. Met vriendelijke groet John Muskens "
Jacco Buijs heeft geschreven op 25 februari 2016
"Peter en zeker ook Corine Het is alweer enkele geleden dat mijn vader is overleden. Was even aan het terugblikken vanochtend en besefte me dat alles rondom het afscheid eigenlijk als ""vanzelf"" is verlopen. En besefte me ook dat jullie rol daarin geweldig was. Ik wil jullie dus nogmaals bedanken voor de manier waarop dat allemaal door jullie geregeld en georganiseerd is. Grote klasse! Groet Jacco Buijs "
mevr vd Bosch en Loes heeft geschreven op 25 februari 2016
"Hoi Corine en Peter Wij willen jullie nogmaals bedanken voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben na het overlijden van ons pa. We kunnen met een goed gevoel terug kijken op een mooi afscheid en daar hebben jullie heel veel 1 bijgedragen. Onze dank is groot."
Bernadette Meily heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Corine Hartelijk dank voor alle zorg rondom mijn moeders begrafenis. Het is heel goed verlopen allemaal wij waren erg tevreden. Het was wel in de sfeer van ons moeder en daar ging 't om. Ook dat ze eerst nog langs 't huis kwam rijden was indrukwekkend. Op de begraafplaats was ook mooi traditioneel; eerst de kist zakken en de bloemen. 't gaf een af gevoel. We zijn erna nog even gaan kijken. Alle bloemen lagen er netjes op ook bij mijn vader. Er was echt aandacht aan besteed. Je had een prettige manier van communiceren en je betrok ons overal bij. Vriendelijke Groet Bernadette Meily"
Jolanda Abeling heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter en Rianne We kijken met een warm en dankbaar gevoel terug op de periode na het overlijden en de crematie van mijn man onze papa en opa Peter. Dit is mede te danken aan het enthousiasme en de gedrevenheid waarmee jullie je werk verzorgen. De rust de warmte de persoonlijke aandacht en het vertrouwen dat jullie uitstralen waren zeer waardevol en troostend voor ons in deze moeilijke tijd. Wij zijn jullie hier meer dan dankbaar voor. Jolanda Maarten Wilma & Lisa Lianne Ben Abeling"
Henriette van de Wiel heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter Namens mijn zussen en broers wil ik jullie bedanken voor een perfect georganiseerde begrafenis van mijn moeder. Jullie medewerkster Corine heeft ons uitstekend begeleid en stond altijd voor ons klaar. Bedankt allemaal namens ons allen. Henriette van de Wiel"
Mieke Schapendonk heeft geschreven op 25 februari 2016
"Via deze mail wil ik je heel erg bedanken voor de manier waarop je de uitvaart verzorgd hebt. Voor ons was je onzichtbaar aanwezig. Daarmee wil ik zeggen dat we zonder veel contact te hebben met een gerust hart alles aan je hebben over kunnen laten. Het was perfect geregeld en wij zijn bijzonder tevreden over de manier waarop we afscheid hebben kunnen nemen van moeder. Fijn ook dat het met de kerk en de grafrechten ook geregeld is door je. Natuursteenbedrijf Midden Brabant heeft inmiddels ook al iets laten horen over het terugplaatsen van bijgraveren van de steen. Nogmaals ook namens Hetty Rob en de kinderen heel erg bedankt! "
Huub van Woerden heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter mede namens mijn broers en zussen (en overige familieleden) nogmaals hartelijk dank voor alle hulp die we hebben gekregen bij de voorbereidingen voor het afscheid van onze moeder. En voor de prachtige bijeenkomst rond de crematie zelf. Klasse! Huub van Woerden"
Diny de Kort heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter ook namens mijn broers wil ik je bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor de goede en nette verzorging van de uitvaart van ons moeder. Jullie hebben onze wensen prima verwerkt ons veel werk uit handen genomen en vooral het feit dat ons moeder op haar kamer opgebaard mocht worden hebben wij als zeer prettig ervaren. We zijn veel bij haar geweest en hebben vanuit de kamer de meest praktische dingen kunnen regelen. Diny"
Ton Merkx heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter en Rianne Bellen mailen cc-en praten organiseren regelen rouwbrief kerk priester crematorium koffietafel bidprentje memoriam dankwoord rouwbrief bezorgen powerpoint muziek bloemen avondwake foto Uitvaarthuis jarig koffietafel handen schudden kaarten lezen condoleance register lezen verhaal vertellen brief moeder tranen troosten slikken brok in de keel omarmen soms een lach dronten-drunen slapen denken waarom waarom nu laatste kus laatste blik geur van wierook mooie woorden muziek foto's dankwoord laatste afscheid ...as. Wij willen jullie en jullie team hartelijk danken voor de prettige samenwerking en perfecte verzorging en organisatie rond het afscheid van ons moeder Riet Merkx-van Hulten met vriendelijke groet Mieke en Fred Ton en Marjo Rianne en Fernst Yvonne en Fred Ine en Jan "
Anita Everling heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter en Rianne Wij willen jullie enorm bedanken voor de goede verzorging van de uitvaart van onze (schoon)vader. Alles was perfect geregeld we hoefden ons nergens zorgen om te maken! Dank jullie wel!! Namens de hele familie Groetjes Anita Everling "