Rouwcentrum UitvaartHuijs Van Dommelen

Het eigen rouwcentrum van UitvaartHuijs Van Dommelen is een vertrouwde plaats waar u in een huiselijke, ontspannen omgeving en in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare. Het is daarmee een unieke locatie in de regio. Ons rouwcentrum in de gemeente Heusden is gelegen aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 24 in Drunen.

Een rouwcentrum met huiselijke sfeer

Ons rouwcentrum in Heusden biedt ruimte om in de dagen na het overlijden rustig afscheid te nemen. Uw dierbare wordt opgebaard in een eigen rouwkamer, die u kunt voorzien van persoonlijke zaken. Opbaring is mogelijk in een kist, maar ook op een koelbed. Dit bed draagt bij aan de huiselijke sfeer van ons rouwcentrum. In onze woonkamer is ruimte om met de nabestaanden bijeen te komen. Wij zorgen daarbij voor koffie en thee. De momenten waarop u in ons rouwcentrum in de gemeente Heusden terecht kunt zijn flexibel in te vullen. Onze filosofie bij het afscheid nemen is: nu kan het nog, na de uitvaart niet meer.

Wilt u een kijkje nemen in ons rouwcentrum?

Met onze virtuele rondleiding kunt u online kennismaken met ons rouwcentrum in de gemeente Heusden. Klik op de pijlen hieronder en loop op uw gemak door ons rouwcentrum. Heeft u vragen over ons rouwcentrum? Neem vrijblijvend contact met ons op.