Ons gastenboek

Hoe heeft u de samenwerking met UitvaartHuijs Van Dommelen ervaren? Is de uitvaart daadwerkelijk naar wens uitgevoerd? Wij willen uw ervaringen graag horen. Uw mening is voor ons belangrijk, wij zijn daardoor in staat onze dienstverlening verder te verbeteren.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
138 berichten.
fam van Elst schreef op 10 september 2023
Beste Peter, Ik wil jullie namens de hele familie bedanken voor het regelen van de uitvaart van onze vader, schoonvader en opa. Vanaf het eerste contact (met Maarten) had ik het gevoel dat wij hier goed zaten. Elk contact (persoonlijk of via mail) was fijn en duidelijk. Raar om een uitvaartbedrijf aan te raden, maar toch doe ik dat bij deze. Nogmaals bedankt, fam. Van Elst.
Jacqueline Theunissen schreef op 30 augustus 2023
Ik wil jullie namens de hele familie Theunissen heel erg bedanken voor het regelen van de uitvaart van onze moeder, schoonmoeder en oma. Alles netjes geregeld; in één woord geweldig! Ook Els heeft ons super begeleid. Wat een lieve warme vrouw. Echt een aanrader! Wij als familie kijken terug op een mooie uitvaart. Lieve groetjes namens de hele Fam Theunissen.
Ineke Groot schreef op 18 augustus 2023
Beste Peter en Maarten, Ook namens de kinderen wil ik jullie hartelijk bedanken voor het mooie afscheid van Loet gisteren. Mede dankzij jullie kunnen we terugkijken op een afscheid dat Loet verdiende en waar we met z’n allen heel dankbaar voor zijn! We hebben heel veel positieve reacties ontvangen. Er waren meer mensen dan we verwacht hadden, daarom zijn we misschien over de tijd heen gegaan. Sorry hiervoor… Binnenkort gaan we met elkaar de beelden terugkijken, ook dat hoort bij de rouwverwerking en Wieke zag het meest op tegen de condoleances maar ze stuurde zojuist een berichtje dat ze het als heel waardevol heeft ervaren. Daarvoor verdienen jullie alle credits! Nogmaals dank voor de respectvolle wijze waarop jullie dit afscheid hebben begeleid! Hartelijke groeten, Ineke Groot
Cor Brok schreef op 21 mei 2023
We zijn zeer tevreden over alles wat je voor ons hebt gedaan. Super, het kan niet beter. Groetjes Jopie Brok - de Jong
Ria van de Leest schreef op 29 maart 2023
Peter en Rianne wij willen jullie bedanken voor het zeer fijne en waardige afscheid van onze broer Kees. Ook het samen zijn in de huiskamer hebben we als prettig ervaren. Nogmaals onze dank ook namens mijn broers. Familie v. Falier
Betty schreef op 24 maart 2023
Beste Peter, Mijn moeder wilde persé dat ik de uitvaart voor haar met jullie zou regelen. Dit omdat we 10 jaar geleden het afscheid van haar man Paul op onze eigen manier wilden invullen en jullie daar voor open stonden. Net als toen was het nu ook zeer prettig om het verlies van je dierbare met jullie samen te regelen. Ondanks dat je aangaf het erg druk te hebben, heb je ons in alle rust bijgestaan . Ik wil jullie dan ook heel hartelijk danken voor de goede zorgen en persoonlijke aandacht. met vriendelijke groet, Betty
Helene schreef op 9 januari 2023
Beste Peter op kerstavond moesten we afscheid nemen van onze vader en opa. Hierna jullie gebeld en op eerste kerstdag zat jij al vroeg bij ons niet aan een kerstontbijt maar om alles rustig door te spreken. We hebben een prachtige laatste dienst aan onze vader kunnen bewijzen. Hartelijk dank hiervoor namens ons allemaal.
Fam. Van Dommelen schreef op 30 december 2022
Maarten het was voor ons de 1ste keer dat we een uitvaart moesten gaan regelen. Je hebt ons goed geholpen met alles en we zijn tevreden hoe alles is verlopen en gegaan.
Leo en Rita de Leede schreef op 6 december 2022
Beste Maarten op 19 juli heb je ons begeleid bij de uitvaartbijeenkomst van Marieke. Dat is al weer even geleden maar we wilden je nog bedanken voor de fijne voorbereidingssessies en al het regelwerk voor tijdens en na de bijeenkomst. Je was een grote steun voor Bart Peter Alexandra en voor ondergetekenden. Ook je voorstel om Yvonne Severs te vragen als begeleider was een schot in de roos. En daarnaast nog heel recent je hulp bij het regelen van de houten urn voor de natuurbegraafplaats was erg waardevol. Nogmaals bedankt en veel succes met je mooie werkzaamheden. met vriendelijke en nog steeds verdrietige groet Leo en Rita de Leede
Reijer van der Gaag schreef op 23 augustus 2022
Beste Peter Hartelijk dank voor de persoonlijke begeleiding van de uitvaart van mijn vrouw Ada. De uitvaart is op een persoonlijke manier door jou georganiseerd. Je nam ons het regelen van de vele dingen die op mij en mijn kinderen af kwamen op een prettige en betrokken wijze uit handen. Ook was er met de uitvaartdienst een goede samenwerking met de kosters in de kerk. Op de natuur-begraafplaats werd er goed ingespeeld op de omstandigheden in de natuur. Hartelijk dank voor alles Reijer van der Gaag
Annemarie Klijn Brigitte en Mandy van Bokhoven schreef op 1 juni 2022
Beste Peter wij willen jou 1000 maal danken voor de mooie crematie dienst die je verzorgd hebt na het overlijden van Anton. Dankzij jouw vakkundige begeleiding kunnen wij terug kijken op een Anton waardige crematie waarin we hem met al zijn kenmerken hebben langs horen en zien komen. Mede daardoor hebben we alles makkelijker een plekje kunnen geven. Zijn humor zullen we nooit vergeten!!! De grootste verrassing kwam weken later toen Antons memorabele woorden waarheid werden. "Dus dan moet ik geld van jullie krijgen" Zelfs dat is gelukt een crematie op zijn Antons met bier en bitterballen en dan nog geld terug krijgen.
Fam. van Lent schreef op 14 mei 2022
Beste Maarten en het gehele team hartelijk dank voor de hulp en kennis bij de voorbereidingen en crematie van onze vader en opa. Dit heeft heel wat zorgen weggenomen voor ons wat tijdens die dagen toch een stukje rust geeft. Vooral dat jullie uit een boel informatie een hele mooie dienst neergezet hebben tijdens de crematie en alles soepel is verlopen deze dag. Nogmaals onze dank groeten Fam. van Lent
Leon Bot schreef op 2 april 2022
Beste Maarten Ik wil je ongelooflijk bedanken voor je betrokkenheid en je uiterst bekwame handelen bij alle facetten met betrekking tot de uitvaart van mijn vader. Dat heb je heel goed gedaan man. Laat het jezelf goed gaan. Goed en rustig weekeinde toegewenst voor nu. Leon
Arend Jan Pekel schreef op 14 februari 2022
Persoonlijk warm ontzorgen meedenken respectvol luisterend oor discreet. Dit zijn kernwoorden die Peter bezit. Mede door UitvaartHuijs van Dommelen hebben wij Arend Jan een waardig afscheid kunnen geven. Hiervoor heel veel dank.
Fam. Scheij schreef op 26 januari 2022
Beste Peter bedankt voor de goede adviezen het luisterend oor de fijne gesprekjes en voor alle goede zorgen. Jij en je medewerkers hebben het mede mogelijk gemaakt dat mijn vrouw moeder oma en omi een mooi en warm afscheid heeft gekregen waar wij met een goed gevoel op terug kijken. Groeten fam. J. Scheij
Jolanda van de Wiel schreef op 12 januari 2022
Beste Maarten Bedankt voor het verzorgen van de uitvaart van mijn vrouw onze moeder oma en omi. We vonden het een mooi afscheid helemaal zoals wij het zelf wilden zien. Fijn dat jij mee dacht en ons advies gaf. Jos Petra Ad Jolanda en kinderen.
Monique Fitters schreef op 2 oktober 2021
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de fijne manier waarop jullie de uitvaart van mijn moeder hebben geregeld. Door jullie betrokkenheid rust en warmte is het een mooie uitvaart geweest waar ik met een goed gevoel op terug kijk.
Familie Klerks schreef op 5 juli 2021
Wij willen jullie graag bedanken voor de begeleiding die wij van jullie hebben gekregen bij het regelen van de uitvaart van mijn man onze vader en opa. Mede dankzij jullie hebben wij hem een mooi afscheid kunnen geven. Een speciaal woord van dank aan Nancy die namens jullie onze contactpersoon was. Ze heeft ons goed geholpen en ook tips gegeven. Ook heel mooi hoe zij met ons verdriet omging.
Familie van der Sanden schreef op 3 mei 2021
In maart hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze vriendin dochter en zus Ilona van der Sanden. Ze was nog maar 38 jaar. De uitvaart werd perfect verzorgd door jullie. Wij zijn meer dan tevreden! Peter kent geen nee hij zoekt overal een oplossing voor. Zo hebben wij alle kansen gekregen om onze wensen bij dit vreselijk trieste gebeuren vervuld te krijgen. Heel veel dank!
Marja van Falier schreef op 11 februari 2021
Hierbij wil ik jullie heel hartelijk danken voor de warme en respectvolle manier waarop jullie ons begeleid hebben voor tijdens en na de crematie van Piet. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren en daarom is het voor ons een onvergetelijke dag geworden. Groot compliment aan het team die dit mogelijk heeft gemaakt. Met vriendelijke groet Marja van Falier kinderen en kleinkinderen.