Condoleren

De persoonlijke condoleance wordt, mede afhankelijk van het geloof, op diverse manieren georganiseerd. Wij zijn van de verschillende gebruiken op de hoogte. Daarnaast adviseren we u graag over de mogelijkheden voor condoleren.

Condoleren tijdens een uitvaart

Voorafgaand aan de uitvaartdienst wordt ruimte geboden om schriftelijk te condoleren. Wij bieden u hiervoor kosteloos een condoleanceregister aan. Rouwbezoeken vóór de uitvaart kunnen in ons UitvaartHuijs worden gehouden. Wij zorgen daarbij voor koffie en thee. Voor de condoleance na de afscheidsdienst nemen wij contact op met de locatie van uw keuze. Wij maken de afspraken en adviseren u over de consumpties bij de condoleance. Mocht er aan de condoleance een ‘koffietafel’ zijn verbonden, hebben wij een specifieke aanpak om alles soepel te laten verlopen. Die aanpak zullen wij uiteraard met u bespreken.

Online condoleren

U kunt ook online een bericht plaatsen in het condoleanceregister. Hiervoor werken wij samen met Memori, klik op de link hieronder en wij leiden u naar het online condoleanceregister.