Uitvaartlocaties voor een mooi afscheid

De keuze van de uitvaartlocatie staat in principe los van de keuze voor begraven of cremeren. Toch wordt bij een uitvaart vaak automatisch gedacht aan een kerk of aula van een crematorium. Het zijn wellicht wel de meest voor de hand liggende uitvaartlocaties, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Uitvaarthuijs van Dommelen vertelt u graag over de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van uitvaartlocaties.

Uitvaartlocaties in de omgeving

Wilt u of uw dierbare een afscheidsdienst in de kerk? In de omgeving Drunen zijn verschillende kerken die geschikt zijn als uitvaartlocatie. Naast de kerk in Drunen kunnen er ook diensten plaatsvinden in de kerk in Elshout, Vlijmen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Heusden, Waalwijk of Kaatsheuvel. Gaat uw voorkeur uit naar een niet kerkelijke uitvaartlocatie, dan wordt er meestal gekozen voor een crematorium in de regio.

Bijzondere uitvaartlocaties

Ondanks dat een kerk of crematorium de meest voorkomende uitvaartlocaties zijn, kunt u ook kiezen voor een bijzondere uitvaartlocatie. UitvaartHuijs Van Dommelen heeft diverse uitvaarten verzorgd in de foyer en theaterzaal van De Voorste Venne in Drunen en zelfs in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Een enkele keer is een zaal in een hotel of zelfs een café afgehuurd als uitvaartlocatie. Het ligt eraan welke gelegenheid past bij de overledene. Wij kunnen u uitstekend adviseren over uitvaartlocaties en voor u bemiddelen.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een gepaste uitvaartlocatie voor u of uw dierbare? Uitvaarthuijs van Dommelen bespreekt graag alle mogelijkheden met u door. Dit doen wij kosteloos en vrijblijvend. We beantwoorden al uw vragen over uitvaartlocaties en gaan samen met u op zoek naar een locatie die bij uw wens aansluit.