Ons gastenboek

Hoe heeft u de samenwerking met UitvaartHuijs Van Dommelen ervaren? Is de uitvaart daadwerkelijk naar wens uitgevoerd? Wij willen uw ervaringen graag horen. Uw mening is voor ons belangrijk, wij zijn daardoor in staat onze dienstverlening verder te verbeteren.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
135 berichten.
Familie v Vugt heeft geschreven op 25 februari 2016
"Hallo Peter via deze weg willen wij jou en je medewerkers hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking bij het overlijden van ons moeder. Mede door jullie goede zorg is het een fijn maar ook een mooi afscheid geworden. De kleinste dingen daar werd door jullie aan gedacht eigen inbreng was mogelijk. Jullie behandelen zowel de overledene als de nabestaanden met veel respect. Nogmaals Bedankt!!"
Pullen heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter Graag willen we jou bedanken voor alles wat je gedaan hebt. Je steun je mooie woorden op de begrafenis en je medeleven. Alles is gelopen zoals gewenst en we kijken met een goed gevoel terug op de uitvaartdienst. Nogmaals bedankt! Anika Evy & Frank "
Familie Van Halder heeft geschreven op 25 februari 2016
"Hallo Peter Hierbij willen wij jou dank zeggen voor de wijze waarop jij de uitvaart van ons moeder verzorgd hebt. Wij zijn er zeer tevreden over. Wij vinden dat alles keurig en op de afgesproken wijze is geschied en dat jij telkens zeer attent was en ook oog had voor de details. Ook de eucharistieviering en de begeleiding naar haar laatste rustplaats waren netjes geregeld door jou Cor en jouw medewerkers. Ons moeder zou gezegd hebben: Frits da hedde gij mooi gedaan. Bedankt. Mede namens mijn broers en zussen nogmaals hartelijk dank. Met vriendelijke groet Familie Van Halder Jeanne Leo Trees Huub Rob en Lia. "
rob heeft geschreven op 25 februari 2016
"Peter en Rianne, Gecondoleerd met het overlijden van je moeder. Wij wensen je veel sterkte de komende tijd Mvgr Marijke en Rob"
Familie Versluis heeft geschreven op 25 februari 2016
"Graag zouden wij jullie willen bedanken voor het mooie afscheid van mijn man onze vader en opa. Mijn vader hebben we aan december helaas moeten wegbrengen maar dankzij jullie is alles zo mooi en goed gegaan. Alles van het afscheid nemen tot de kerkdienst en de crematie. Jullie waren een enorme steun voor ons. Vooral toen Corine ons de rozen gaf. Dit blijft mij altijd bij. Dank jullie wel Fam. Versluis "
Elke en Peter heeft geschreven op 25 februari 2016
"Corine Rianne en Peter Iets wat goed is behoefd weinig woorden. Bedankt voor alles. Elke en Peer"
Familie Zwijgers heeft geschreven op 25 februari 2016
"Goede avond Peter en Rianne Wij lazen vandaag het artikel over Uitvaarthuijs Van Dommelen in de Bossche Omroep. Hetgeen in dit stuk wordt geschreven is voor ons heel herkenbaar. We willen jullie langs deze weg feliciteren met jullie 10-jarig jubileum. We willen ook nog graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor de goede zorgen rondom de uitvaart van Annie. Bertus Zwijgers kinderen en kleinkinderen"
Bart van Bladel heeft geschreven op 25 februari 2016
"Hoi Peter Ruim een week na de uitvaart van mijn vader wil ik even de tijd nemen om jou te bedanken. Het was ondanks het verdriet een prachtige dag die door jouw toedoen voor de familie ook helemaal zonder zorgen is verlopen. Maar ook het feit dat we midden in de kerstdagen terecht konden bij ons pa is buitengewoon! En dat je tijdens de bijeenkomst in het crematorium nog even tijd had voor mijn zoontje waardoor ik ook even kon toegeven deed me enorm goed. Super super bedankt voor alles! Bart "
Riek van Drunen - de Kort heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Rianne en Peter Bij deze wil ik jullie graag bedanken voor de goede zorgen voor en bij de crematie. Ook de verzorging van de urn van Harrie bij thuiskomst; dit heeft mij erg veel steun en troost gegeven. Ook al zal ik nog veel moeilijke momenten hebben ik kan terugkijken op een heel mooi afscheid. Mede door jullie bijdrage en van Marianne van Hulten is het precies geworden zoals ik het voor ogen had. Nogmaals bedankt Met vriendelijke groet Riek van Drunen - de Kort"
Mevr.M.H.v.d.Linden-Overboom heeft geschreven op 25 februari 2016
"Een reactie in het gastenboek is zeer op z'n plaats. Temeer dat Uw UitvaartHuijs er alles aan gedaan heeft om het afscheid van mijn man dhr.I.v.d.Linden op een waardige en goede manier te laten plaatsvinden. Mijn kinderen kleinkinderen en ik kijken terug op een prachtige Uitvaart. Daardoor is ons rouwproces goed begonnen en de verwerking voor ieder van ons kon beginnen. M.H.van der Linden-Overboom"
Addie van Schadewijk heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter en Rianne Piet is op 27 maart overleden. We wisten dat het eraan kwam maar het was toch nog onverwacht. Piet en ik hebben gelukkig nog dingen met elkaar kunnen overleggen. Piet mee verzorgen was een grote wens van mij. Gelukkig was dat mogelijk. Ik wilde graag alles zelf mee maken en overal bij zijn. Ik kon naar hem toe wanneer ik wilde niets was teveel. Piet lag in een mooie kamer en hij lag er mooi en vredig bij. Alle lof voor jullie dat jullie zo met me mee leefden. Ik werd overal in bijgestaan. Alles is perfect gegaan nog even langs het huis en daar nog stil gestaan de bloemen waren erg mooi. Ik ben heel erg te spreken over hoe alles verlopen is. Jullie zijn mensen van goud om zo alles te doen. Jullie krijgen een dikke 10 van mij. Groetjes Addie van Schadewijk."
Fam. Heesters heeft geschreven op 25 februari 2016
"Het is inmiddels al weer twee maanden geleden dat onze broer plotseling is overleden. Het is een zeer drukke en hectische tijd geweest. Nu het wat rustiger is geworden willen wij jullie (het hele team) bedanken voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. De steun in de dagen na het overlijden de hulp bij de uitvaart en de crematie wij hebben het als heel fijn ervaren. Het heeft ons goed gedaan om zoveel fijne mensen om je heen te hebben. Dank je wel. Fam. Heesters"
Rene Panen heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter en Corine Langs deze weg wil ik jullie enorm bedanken voor de goede organisatie van de uitvaart van mijn vader. Peter je hebt met Corine een geweldige vervangster ingezet. Zij heeft alle tijd genomen om onze wensen goed te vertalen in de programmering van de dienst goede suggesties gegeven leuk geïmproviseerd met onze kinderen en de dienst met een hele goede toonzetting erg persoonlijk begeleid. We hebben hierover ook veel complimenten gekregen van de genodigden. Ook het contact in de dagen voorafgaand aan de dienst bij ons thuis verliep erg prettig. Alles was tot in de puntjes geregeld ongetwijfeld ook dankzij Cor die wat meer op de achtergrond opereerde. Maar het resultaat van dit team was perfect. Het had niet beter gekund. Met vriendelijke groet René Panen "
René Panen " heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter en Corine Langs deze weg wil ik jullie enorm bedanken voor de goede organisatie van de uitvaart van mijn vader. Peter je hebt met Corine een geweldige vervangster ingezet. Zij heeft alle tijd genomen om onze wensen goed te vertalen in de programmering van de dienst goede suggesties gegeven leuk geïmproviseerd met onze kinderen en de dienst met een hele goede toonzetting erg persoonlijk begeleid. We hebben hierover ook veel complimenten gekregen van de genodigden. Ook het contact in de dagen voorafgaand aan de dienst bij ons thuis verliep erg prettig. Alles was tot in de puntjes geregeld ongetwijfeld ook dankzij Cor die wat meer op de achtergrond opereerde. Maar het resultaat van dit team was perfect. Het had niet beter gekund. Met vriendelijke groet René Panen "
Wim Hagen heeft geschreven op 25 februari 2016
"Hoi Peter Rianne doch zeker ook Corine. Dank voor jullie goede zorgen bij het overlijden van Pa alsook dank voor de goede verzorging de hele week voorafgaande aan de crematie. Wij als familie kijken er met een goed gevoel op terug."
Tineke vd Besselaar heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter Rianne en Cor. Het is alweer 2 maanden geleden dat Nol onverwacht overleed. Mede dankzij jullie kan ik terugkijken op een waardevol afscheid. De dagelijkse bezoekjes aan jullie UitvaartHuijs jullie persoonlijke aandacht en begeleiding hebben mij en mijn familie goed gedaan. Peter jouw toespraken tijdens de crematie hebben ervoor gezorgd dat het een afscheid werd wat paste bij Nol. Bedankt voor alles. Tineke vd Besselaar en familie"
Marij van Bokhoven heeft geschreven op 25 februari 2016
"Hoi Peter en Rianne Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de mooie uitvaart afgelopen zaterdag en de goede verzorging van de hele week. Het opbaren was heel netjes en we hebben de woensdag dan ook als prettig ervaren en dat ik dagelijks langs kon komen heeft mij heel goed gedaan dat was echt het laatste wat ik voor Ma kon doen. Nogmaals mijn dank en we zien elkaar nog wel Groet Marij van Bokhoven "
anja van bijnen heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter Hartelijk bedankt voor de perfect verzorgde uitvaart van onze moeder.Ook bedankt voor de prettige manier hoe jij ons door deze dagen heen hebt geloodst. Anja van Bijnen"
Chris en Riet van Leeuwen heeft geschreven op 25 februari 2016
"Dag Peter Nog even een bedankje voor je prettige begeleiding bij de voorbereiding en crematie van onze broer en zwager Geer. Wij hebben je bijdragen daaraan als erg prettig ervaren. Bedankt Chris en Riet "
Kees Spierings heeft geschreven op 25 februari 2016
"Beste Peter Rianne en Cor. Het is nu ruim een m1d geleden dat José is overleden. Wij willen jullie hartelijk danken voor de warme en vakkundige begeleiding die jullie hebben gegeven bij het overlijden en de crematie van José. De deskundige en respectvolle manier van het omgaan met onze dierbare José en ook met ons als nabestaanden heeft ons diep geraakt. Peter hartelijk dank voor de steuntjes in onze rug. Cor jouw aanwezigheid in de familiekamer was hartverwarmend. Het afscheid was in de geest zoals José had gewild. Kees Gemmeke & Peter Kees-Jan & Benita en DanÃ"