Ons gastenboek

Hoe heeft u de samenwerking met UitvaartHuijs Van Dommelen ervaren? Is de uitvaart daadwerkelijk naar wens uitgevoerd? Wij willen uw ervaringen graag horen. Uw mening is voor ons belangrijk, wij zijn daardoor in staat onze dienstverlening verder te verbeteren.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
141 berichten.
Mattijs Janssen schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter en Rianne, Bedankt voor de prettige samenwerking in het project van de nieuwe huisstijl en bijbehorende website. Het ziet er allemaal top uit! Hiermee kan UitvaartHuijs Van Dommelen goed voorbereid de toekomst in. Groeten, Mattijs Janssen Janssen.nl reclamebureau"
Fam. Timmermans. schreef op 25 februari 2016
"Peter en medewerkers van UitvaartHuijs Van Dommelen. Wij willen onze dank en complimenten overbrengen voor de manier waarop jullie ons begeleid en geholpen hebben tijdens de dagen voorafgaand aan en op de dag zelf van de begrafenis van ons Ma. Fam. Timmermans."
Jacco Buijs schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter natuurlijk willen we jou (en je team!) nog even bedanken voor de afgelopen week. Het was allemaal weer perfect geregeld in alle rust en onder controle. De crematie is helemaal naar wens verlopen alles mooi aan elkaar gesproken door jou top. We kijken terug op een mooie waardige week. Nogmaals dank zeker ook namens Mayke we gaan elkaar spreken. Groet Jacco "
Willem Vos schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter Verliezen van een dierbare is een aangrijpend gebeuren nu naar een periode van rouw beseffen we hoe mooi moeders afscheid was dit mede door jou en je team. Hoe respectvol en mooi alles was hebben we veel te danken aan jullie. Het afscheid was precies zoals ik het voor ogen had. Ik kan niet anders dan zeggen bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Namens mijn Vader Hermine Willem en Ilona bedankt voor alles."
Annemarie schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter en medewerkers. Ik wil je bedanken voor de goede zorgen bij de uitvaart van Tante Mien. Alles is naar wens gegaan mede dank zij jullie."
sjef bombeeck schreef op 25 februari 2016
"Beste Nancy Wij Sjef en Janet Henry en Wilma willen je heel hartelijk bedanken voor de zeer goed verzorgde uitvaart van mijn moeder en schoonmoeder Lea Lucassen op 1 september 2015. We waren erg onder de indruk van je rustige weloverwogen manier om alles in goede banen te leiden. Daarbij was ook je eigen input heel waardevol voor ons. Mijn moeder en schoonmoeder heeft een waardig zeer mooi afscheid gehad."
Familie v Vugt schreef op 25 februari 2016
"Hallo Peter via deze weg willen wij jou en je medewerkers hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking bij het overlijden van ons moeder. Mede door jullie goede zorg is het een fijn maar ook een mooi afscheid geworden. De kleinste dingen daar werd door jullie aan gedacht eigen inbreng was mogelijk. Jullie behandelen zowel de overledene als de nabestaanden met veel respect. Nogmaals Bedankt!!"
Pullen schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter Graag willen we jou bedanken voor alles wat je gedaan hebt. Je steun je mooie woorden op de begrafenis en je medeleven. Alles is gelopen zoals gewenst en we kijken met een goed gevoel terug op de uitvaartdienst. Nogmaals bedankt! Anika Evy & Frank "
Familie Van Halder schreef op 25 februari 2016
"Hallo Peter Hierbij willen wij jou dank zeggen voor de wijze waarop jij de uitvaart van ons moeder verzorgd hebt. Wij zijn er zeer tevreden over. Wij vinden dat alles keurig en op de afgesproken wijze is geschied en dat jij telkens zeer attent was en ook oog had voor de details. Ook de eucharistieviering en de begeleiding naar haar laatste rustplaats waren netjes geregeld door jou Cor en jouw medewerkers. Ons moeder zou gezegd hebben: Frits da hedde gij mooi gedaan. Bedankt. Mede namens mijn broers en zussen nogmaals hartelijk dank. Met vriendelijke groet Familie Van Halder Jeanne Leo Trees Huub Rob en Lia. "
rob schreef op 25 februari 2016
"Peter en Rianne, Gecondoleerd met het overlijden van je moeder. Wij wensen je veel sterkte de komende tijd Mvgr Marijke en Rob"
Familie Versluis schreef op 25 februari 2016
"Graag zouden wij jullie willen bedanken voor het mooie afscheid van mijn man onze vader en opa. Mijn vader hebben we aan december helaas moeten wegbrengen maar dankzij jullie is alles zo mooi en goed gegaan. Alles van het afscheid nemen tot de kerkdienst en de crematie. Jullie waren een enorme steun voor ons. Vooral toen Corine ons de rozen gaf. Dit blijft mij altijd bij. Dank jullie wel Fam. Versluis "
Elke en Peter schreef op 25 februari 2016
"Corine Rianne en Peter Iets wat goed is behoefd weinig woorden. Bedankt voor alles. Elke en Peer"
Familie Zwijgers schreef op 25 februari 2016
"Goede avond Peter en Rianne Wij lazen vandaag het artikel over Uitvaarthuijs Van Dommelen in de Bossche Omroep. Hetgeen in dit stuk wordt geschreven is voor ons heel herkenbaar. We willen jullie langs deze weg feliciteren met jullie 10-jarig jubileum. We willen ook nog graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor de goede zorgen rondom de uitvaart van Annie. Bertus Zwijgers kinderen en kleinkinderen"
Bart van Bladel schreef op 25 februari 2016
"Hoi Peter Ruim een week na de uitvaart van mijn vader wil ik even de tijd nemen om jou te bedanken. Het was ondanks het verdriet een prachtige dag die door jouw toedoen voor de familie ook helemaal zonder zorgen is verlopen. Maar ook het feit dat we midden in de kerstdagen terecht konden bij ons pa is buitengewoon! En dat je tijdens de bijeenkomst in het crematorium nog even tijd had voor mijn zoontje waardoor ik ook even kon toegeven deed me enorm goed. Super super bedankt voor alles! Bart "
Riek van Drunen - de Kort schreef op 25 februari 2016
"Beste Rianne en Peter Bij deze wil ik jullie graag bedanken voor de goede zorgen voor en bij de crematie. Ook de verzorging van de urn van Harrie bij thuiskomst; dit heeft mij erg veel steun en troost gegeven. Ook al zal ik nog veel moeilijke momenten hebben ik kan terugkijken op een heel mooi afscheid. Mede door jullie bijdrage en van Marianne van Hulten is het precies geworden zoals ik het voor ogen had. Nogmaals bedankt Met vriendelijke groet Riek van Drunen - de Kort"
Mevr.M.H.v.d.Linden-Overboom schreef op 25 februari 2016
"Een reactie in het gastenboek is zeer op z'n plaats. Temeer dat Uw UitvaartHuijs er alles aan gedaan heeft om het afscheid van mijn man dhr.I.v.d.Linden op een waardige en goede manier te laten plaatsvinden. Mijn kinderen kleinkinderen en ik kijken terug op een prachtige Uitvaart. Daardoor is ons rouwproces goed begonnen en de verwerking voor ieder van ons kon beginnen. M.H.van der Linden-Overboom"
Addie van Schadewijk schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter en Rianne Piet is op 27 maart overleden. We wisten dat het eraan kwam maar het was toch nog onverwacht. Piet en ik hebben gelukkig nog dingen met elkaar kunnen overleggen. Piet mee verzorgen was een grote wens van mij. Gelukkig was dat mogelijk. Ik wilde graag alles zelf mee maken en overal bij zijn. Ik kon naar hem toe wanneer ik wilde niets was teveel. Piet lag in een mooie kamer en hij lag er mooi en vredig bij. Alle lof voor jullie dat jullie zo met me mee leefden. Ik werd overal in bijgestaan. Alles is perfect gegaan nog even langs het huis en daar nog stil gestaan de bloemen waren erg mooi. Ik ben heel erg te spreken over hoe alles verlopen is. Jullie zijn mensen van goud om zo alles te doen. Jullie krijgen een dikke 10 van mij. Groetjes Addie van Schadewijk."
Fam. Heesters schreef op 25 februari 2016
"Het is inmiddels al weer twee maanden geleden dat onze broer plotseling is overleden. Het is een zeer drukke en hectische tijd geweest. Nu het wat rustiger is geworden willen wij jullie (het hele team) bedanken voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. De steun in de dagen na het overlijden de hulp bij de uitvaart en de crematie wij hebben het als heel fijn ervaren. Het heeft ons goed gedaan om zoveel fijne mensen om je heen te hebben. Dank je wel. Fam. Heesters"
Rene Panen schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter en Corine Langs deze weg wil ik jullie enorm bedanken voor de goede organisatie van de uitvaart van mijn vader. Peter je hebt met Corine een geweldige vervangster ingezet. Zij heeft alle tijd genomen om onze wensen goed te vertalen in de programmering van de dienst goede suggesties gegeven leuk geïmproviseerd met onze kinderen en de dienst met een hele goede toonzetting erg persoonlijk begeleid. We hebben hierover ook veel complimenten gekregen van de genodigden. Ook het contact in de dagen voorafgaand aan de dienst bij ons thuis verliep erg prettig. Alles was tot in de puntjes geregeld ongetwijfeld ook dankzij Cor die wat meer op de achtergrond opereerde. Maar het resultaat van dit team was perfect. Het had niet beter gekund. Met vriendelijke groet René Panen "
René Panen " schreef op 25 februari 2016
"Beste Peter en Corine Langs deze weg wil ik jullie enorm bedanken voor de goede organisatie van de uitvaart van mijn vader. Peter je hebt met Corine een geweldige vervangster ingezet. Zij heeft alle tijd genomen om onze wensen goed te vertalen in de programmering van de dienst goede suggesties gegeven leuk geïmproviseerd met onze kinderen en de dienst met een hele goede toonzetting erg persoonlijk begeleid. We hebben hierover ook veel complimenten gekregen van de genodigden. Ook het contact in de dagen voorafgaand aan de dienst bij ons thuis verliep erg prettig. Alles was tot in de puntjes geregeld ongetwijfeld ook dankzij Cor die wat meer op de achtergrond opereerde. Maar het resultaat van dit team was perfect. Het had niet beter gekund. Met vriendelijke groet René Panen "