Rouwbloemen

Bloemen horen bij allerlei bijzondere momenten in het leven, ook bij de dood. Rouwbloemen zijn een uiting van liefde voor de overledene en bieden troost aan de nabestaanden. Het zijn hoopvolle tekens van liefde, medeleven en deelneming. Er is erg veel keuze in rouwbloemen, denk hierbij aan bloemsoorten, kleuren en een het type rouwwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een mooi rouwboeket, een volledige kistbedekking of een speciale vorm met rouwbloemen. Het kiezen van rouwbloemen is vaak een gevoelskwestie. Wij ondersteunen u graag bij het uitkiezen van rouwbloemen die passen bij de uitvaart.

Rouwbloemen op basis van uw wens

Eén van de mogelijkheden op het gebied van rouwbloemen is het bestellen van een rouwarrangement. Hiervoor werken we samen met Dirks Rouwarrangementen in Dongen; een bloemist die zich heeft gespecialiseerd in rouwbloemen. Wij hebben boeken met rouwbloemen waaruit u een keuze kunt maken. Heeft u specifieke wensen? Deze kunt u met ons bespreken om zo unieke rouwbloemen te laten creëren. Wij adviseren u hier graag bij.

Wat kosten rouwbloemen?

De kosten van rouwbloemen zijn afhankelijk van uw wens. De soorten rouwbloemen, het formaat van het rouwboeket en het toevoegen van een rouwlint zijn allemaal factoren die invloed hebben op de prijs. Uitvaarthuijs van Dommelen geeft u onafhankelijk advies over het kiezen van passende rouwbloemen.

Alles voor een persoonlijk afscheid

Uitvaarthuijs van Dommelen ondersteund u bij alles wat komt kijken bij het regelen van een uitvaart. Het kiezen van mooie rouwbloemen is daar een belangrijk onderdeel van. Heeft u vragen over Uitvaarthuijs van Dommelen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.