Over UitvaartHuijs Van Dommelen

UitvaartHuijs Van Dommelen zet alles op alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid. Zo dragen we bij aan een herinnering waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Onze ervaren en betrokken medewerkers stellen de wensen van de overledene en de nabestaanden daarbij altijd centraal.

In 2005 werd het uitvaartbedrijf van Jos van Dommelen overgenomen door Peter en Rianne Huijs. Rianne werkte ruim zeven jaar op de administratie van Crematorium Maaslanden en is nu fulltime werkzaam voor UitvaartHuijs Van Dommelen, waar ze primair verantwoordelijk is voor het rouwcentrum in Drunen. Daarnaast verzorgt ze de verkoop van assieraden en urnen. Rianne is in het bezit van het diploma Uitvaartverzorger van de STIVU.

Peter was jarenlang actief als personeelsfunctionaris. In 2004 startte hij een samenwerking met Jos van Dommelen, wiens uitvaartonderneming hij vervolgens in 2005 overnam. Peter regelt de uitvaarten en begeleidt deze persoonlijk. Tevens is hij verantwoordelijk voor de afwikkeling en bezoekt hij nabestaanden om de uitvaart te bespreken en de factuur persoonlijk aan te bieden. Peter is in het bezit van het diploma Uitvaartondernemer van de STIVU.

Maarten, de zoon van Rianne en Peter, is sinds november 2020 ook actief in het UitvaartHuijs. Hij heeft eerder gewerkt in de automatisering, maar met zijn opleiding Arbeids- en organisatie psychologie is die switch toch minder vreemd dan het lijkt. Daarnaast is hij door Peter zorgvuldig opgeleid in de praktijk en is nu volledig zelfstandig aan de slag.

Wilt u een kijkje nemen in ons rouwcentrum?

Hier kunt u online door ons rouwcentrum lopen.