Een crematie regelen

Een crematie kan op vele manieren worden ingevuld. Zo kan er bij cremeren gekozen worden voor een kerkdienst, al dan niet gevolgd door een korte afscheidsdienst in het crematorium. Uiteraard is een afscheidsdienst in het crematorium, zonder kerkdienst vooraf, ook mogelijk.

Crematie geheel naar eigen wens invullen

De crematiedienst in het crematorium kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Zo is de muziekkeuze volledig vrij en kunt u ervoor kiezen om foto’s of video’s te tonen tijdens de crematiedienst. Op deze manier ontstaat een zeer persoonlijk afscheid. De crematiedienst kan door ons of door een andere door u gewenste voorganger worden geleid. U kunt ook kiezen voor een kerkelijk getinte crematiedienst. Wij hebben contacten met diverse personen die een dergelijke dienst kunnen invullen. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden bij cremeren en over de verschillen tussen de crematoria in de regio.

Crematorium Vlijmen, Nieuwkuijk of Waalwijk

Bij het regelen van een crematie kunt u kiezen uit verschillende crematoria. In de omgeving Drunen zijn er verschillende crematoria waar de crematie kan plaatsvinden, zoals crematorium Maaslanden in Nieuwkuijk, Sparrenburg in Rosmalen of crematorium Tilburg. Vraag ons gerust naar alle locaties en mogelijkheden.

Mogelijkheden asbestemming

Na een crematie moet de as nog een maand op het crematorium blijven. Enige tijd na de crematie zullen wij de mogelijkheden van de asbestemming met u bespreken. Kiest u voor een urn of een assierraad? Ook deze kunnen wij voor u verzorgen.

Bespreek uw wensen vrijblijvend

Heeft u vragen over cremeren? Of wilt u alvast nadenken over uw eigen crematie? Wij gaan graag vrijblijvend en kosteloos met u in gesprek.