Rouwvervoer

Of de overledene rouwvervoer nodig heeft is afhankelijk van de plaats van overlijden en opbaren. Als er rouwvervoer nodig is zullen wij dit regelen, uiteraard met groot respect voor de overledene. Rouwvervoer kan nodig zijn voor het overbrengen van de overledene van de plaats van overlijden naar waar de overledene wordt opgebaard. Hiervoor zetten wij een gespecialiseerde rouwbus in waardoor we alle materialen die voor een verzorging nodig zijn bij ons hebben. Daarnaast kan rouwvervoer nodig zijn op de dag van de uitvaart voor het staatsie rijden.

Gepast rouwvervoer bij een uitvaart

Het rouwvervoer bij een uitvaart geschiedt met een rouwauto, veelal een verhoogde zwarte Mercedes. Als er specifieke wensen zijn betreffende de kleur of de soort rouwauto kunnen wij die verzorgen. Wij rijden altijd voor het rouwvervoer uit om de uitvaartstoet te leiden. Keurig verzorgde, altijd schone pas gewassen auto’s dragen bij aan een perfecte uitstraling van de rouwstoet. Het verzorgen van een rouwvervoer in de vorm van volgauto’s is eveneens mogelijk. De noodzaak hiervan is tegenwoordig veel minder van belang, omdat meestal voldoende goede auto’s beschikbaar zijn. Wij adviseren dan ook alleen volgauto’s als er bij de betreffende kerk of uitvaartlocatie onvoldoende parkeergelegenheid is. Heeft u specifieke wensen op het gebied van rouwvervoer? Ook daar kan Uitvaarthuijs van Dommelen u bij helpen.

Ondersteuning van A tot Z

Onze uitvaartverzorgers dragen graag bij aan een persoonlijk afscheid. Indien nodig is rouwvervoer hier onderdeel van. Wij geven u onafhankelijk advies over de mogelijkheden en kiezen samen rouwvervoer die aansluit bij uw wens. Heeft u vragen over rouwvervoer? Neem vrijblijvend contact met ons op.