Uitvaartverzekering

Als u de kosten van een uitvaart niet zelf kunt dragen, is een uitvaartverzekering een goede oplossing. In sommige gevallen heeft de uitvaartverzekering invloed op uw keuze voor een uitvaartverzorger. Wanneer u na een overlijden als eerste de verzekeringsmaatschappij belt, zal deze bijvoorbeeld vaak een door hen uitgekozen uitvaartondernemer contact met u laten opnemen. U bent dan uw keuzevrijheid kwijt. We adviseren u daarom om na het overlijden direct te bellen met UitvaartHuijs Van Dommelen.

Uw keuze voor een uitvaartonderneming heeft zelden consequenties voor het bedrag dat door uw uitvaartverzekering wordt uitgekeerd. Toch is het belangrijk om dit te controleren. Geeft u daarom bij uw melding van overlijden direct aan of er sprake is van een uitvaartverzekering en zo ja, bij welke maatschappij. Wij laten u dan meteen weten of uw keuze voor UitvaartHuijs Van Dommelen gevolgen heeft voor het uit te keren bedrag van uw uitvaartverzekering.

Claimen van een uitvaartverzekering

Uitvaarthuijs van Dommelen kan u ontzorgen in het claimen van een uitvaartverzekering. Door ons als uitvaartverzorger te machtigen kunnen wij dit voor u regelen. Dit kan prettig zijn aangezien u zelf aan meer voorwaarden moet voldoen om recht te hebben op het uit te keren bedrag van de uitvaartverzekering. Dit brengt veel uitzoek- en regelwerk met zich mee.

Wij informeren u graag

Wilt u zich laten verzekeren? Wij sluiten zelf geen uitvaartverzekeringen af, maar we kunnen u wel informeren en voor u bemiddelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 073 – 511 20 73 of via het e-mailadres info@uitvaarthuijsvandommelen.nl.