Rouwkaarten en brieven

Om uw omgeving op de hoogte te stellen van een overlijden wordt meestal een rouwkaart of rouwbrief gebruikt. Voor het opstellen van de annonce op een rouwkaart of rouwbrief hebben wij diverse voorbeeldteksten om u op weg te helpen en zo te komen tot een persoonlijke tekst. Wij ondersteunen u bij het samenstellen van een rouwkaart die bij de overledene past.

Keuze uit diverse rouwkaarten

Onze collectie rouwkaarten en rouwbrieven is zeer divers van aard, wordt met enige regelmaat aangepast en bevat rouwkaarten die alleen door ons gebruikt worden. U bent niet verplicht om uit deze collectie rouwkaarten te kiezen. Wij kunnen ook rouwkaarten met een persoonlijk ontwerp voor u laten drukken. Denk hierbij aan een rouwkaart met persoonlijke foto’s of een afbeelding van een schilderij wat de overledene zelf heeft gemaakt. Wij printen de overlijdenskaarten niet zelf. Het drukwerk wordt gemaakt door een mede op rouwdrukwerk gespecialiseerde drukkerij. Wij garanderen daardoor een perfect afgewerkte rouwkaart of rouwbrief. Naast de rouwkaarten is het ook mogelijk om de enveloppen te laten drukken met adresgegevens. Dit scheelt u een hoop schrijfwerk en ziet er ook nog eens mooi uit.

Een persoonlijk en respectvol afscheid

Uitvaarthuijs van Dommelen uit Drunen ondersteunt u graag bij alles wat komt kijken bij een uitvaart. Zo ook bij het samenstellen van een persoonlijke en passende rouwkaart. Meer weten over Uitvaarthuijs van Dommelen? Neem vrijblijvend contact met ons op.