Nazorg na een uitvaart

Uitvaarthuijs van Dommelen biedt nazorg na een uitvaart. Na het verzorgen van de uitvaart bezoeken wij de nabestaanden nogmaals. Ook zullen we, als het enigszins kan, de factuur persoonlijk aanbieden. Op deze manier blijft er nog enkele malen contact bestaan en bent u in de gelegenheid om nog eens met ons na te praten over de gang van zaken, uw gevoel op dat moment en andere zaken. Zo bieden wij u met nazorg ook ondersteuning in de verdrietige periode die na de uitvaart komt.

Emotionele nazorg

Bij nazorg ontvangt u van ons het boekje ‘Verlies’. Dit boekje biedt een leidraad bij verlies. Het laat zien wat normaal is en wat u kunt doen wanneer er na een verlies grote emotionele problemen optreden. We zijn niet in staat psychische nazorg te bieden. Daarvoor is ons contact niet frequent en diepgaand genoeg. Wel kunnen wij op uw verzoek met u in gesprek gaan en kunnen we eventueel adviseren over in te schakelen hulpinstanties voor geschikte nazorg.

Meer weten over Uitvaarthuijs van Dommelen?

Onze uitvaartverzorgers bieden u door middel van nazorg ook ondersteuning na de uitvaart. Bent u benieuwd naar wat Uitvaarthuijs van Dommelen voor u of uw dierbare kan betekenen? Plan een vrijblijvende en kosteloze afspraak met ons in. Wij helpen u graag bij het regelen van een waardig afscheid.